Vibrația hainelor

   


     Frecvența țesăturilor 

      În anul 2003, medicul Heidi Yellen, a efectuat un studiu asupra frecventelor țesăturilor. El a explicat și procesul acestui studiu: frecvența țesăturilor a fost determinată de către tehnicianul Ivanne Farr, care a folosit un instrument digital, numit mașina Ag - Environ, proiectat de un profesor pensionar din Taxas. Cu ajutorul acestui  instrument, se putea analiza frecventele de semnătuă ale produselor agricole, care îi ajutau pe fermieri, să determine momentul potrivit pentru plantare sau recoltare. Datorită acestui instrument, măsurătorile de frecvență au fost făcute în angstromi și prescurtat (m).     

    Potrivit mașinii Ag - Environ, corpul uman are o frecvență de semnătuă între 70  și 100 angstromi, iar la persoanele cu boli coboară sub 50. Premisa doctorului Yellen a fost, că  orice țesătură care are o frecvență mai mare decât aceasta este benefică pentru oameni, iar orice țesătură frecvență mai mică este dăunătoare. 

  Din măsurătorile efectuate pe diferite țesături, au rezultate următoarele frecvente:

1. Tesatura cu cea mai mare frecvență și care dă energie corpului, este țesătura din in. Frecventa sa este de 5000 angstromi. Lenjeria de pat făcută din in, luptă în mod natural împotriva diferitelor tipuri de bacterii și ciuperci. O altă calitate a lenjeriei de pat este că devine din ce în ce mai moale odată cu uzura.                                                           Inul are proprietăți antibacteriene și menține o temperatură corporală optimă atat vara, cât și iarna. În trecut, bandajele folosite în spitale erau confecționate din in, deoarece aveau o protecție mai mare împotriva infecțiilor și ajutau la o vindecare mai rapidă. 

2. Lâna are o frecvență la fel ca inul, de 5000 angstromi, dar atunci când este amestecată cu inul, se anulează reciproc și cad la zero, deoarece câmpul magnetic al inului curge de la dreapta la stânga, în timp ce al lânii curge de la stânga la dreapta. 

3. Bumbacul organic are o frecvență a țesăturii de 100 angstromi, aproape în ton cu corpul uman, pe când bumbacul albit standard are o frecvență de 40.                                                                                                             4. Mătasea are o frecvență a țesăturii de 10 angstromi. Ea reglează temperatura corpului și se evidențiază prin finețe, eleganță și frumusețe.        

5.  Raionul are o frecvență a țesăturii de 15 angstromi. 

6. Poliesterul, vâscoza, spandexul, lycra, acrilul și nailonul  măsoară zero (m). Sunt tesaturi sintetice, purtate în anotimpul călduros, nu permit aerisirea corpului, dându-i un miros neplăcut. Aceste țesături sunt nocive pentru mediul înconjurător. 



 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tablouri diverse

Bucatarie - FRENCH TOAST