Bucatarie - FRENCH TOAST
FRENCH TOAST
Avem nevoie de:
4 ouă
1 ceașcă cu lapte
3 linguri de unt
2 lingurițe zahar pudră
5 felii subțiri de pâine
O jumătate de ceașcă cu afine, zmeură sau căpșune
Mod de preparare
1. Într-un bol încăpător se bate laolaltă ouăle
cu laptele și zahărul. Alăturat, într-o tigaie
se încălzește untul până se topește.
2. Se scufundă pe rând feliile de pâine în
amestecul de la punctul 1 și se lasă să se
înmoaie câteva secunde.
3. Feliile de pâine înmuiate se prăjesc pe
ambele fețe, până devin aurii și crocante.
4. Dupa ce au fost prajite feliile de pâine se
taie în doua și se așează pe un platou.
Se garnisesc cu fructe și se presară zahăr
peste ele.
Sunt delicioase pentru cei mici!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu