Bucatarie - FRENCH TOAST

 FRENCH TOAST 

Avem nevoie de:

4 ouă 

1 ceașcă cu lapte 

3 linguri de unt 

2 lingurițe  zahar pudră 

5 felii subțiri de pâine 

O jumătate de ceașcă cu afine, zmeură sau căpșune 

Mod de preparare


1. Într-un bol încăpător se bate laolaltă ouăle

 cu laptele și zahărul. Alăturat, într-o tigaie

 se încălzește untul până se topește.


2.  Se scufundă pe rând  feliile de pâine în 

    amestecul de la punctul 1 și se lasă să se 

    înmoaie câteva secunde.


3.  Feliile de pâine înmuiate se prăjesc pe

     ambele fețe,  până devin aurii și crocante.

   

4.  Dupa ce au fost prajite feliile de pâine se

     taie în doua și se așează pe un platou.

     Se garnisesc cu fructe și se presară zahăr

    peste ele. 

     Sunt delicioase pentru cei mici!

     Poftă bună!

    

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vibrația hainelor

Tablouri diverse