Chiftelute din peste

 Avem nevoie de:

3 fileuri de pește 

2 oua

2 felii de pâine 

40 - 50 ml lapte 

4 buc ceapă  verde (dacă nu aveți, folosiți 2 cepe )

1 legătura de mărar 

2 căței de usturoi 

1 lingura de pesmet

sare

piper 

făină

ulei pt prăjit 

Mod de preparare:

     Se pun fileurile de pește în apă  cu sare și se fierb 7 minute, se pun în strecurătoare sa se scurgă de zeamă. Se toacă mărunt și se amesteca cu ouăle bătute, feliile de pâine înmuiate în lapte și stoarse, ceapa tocata mărunt, pesmetul, mărarul tocat fin, usturoiul zdrobit, sare și piper, după gust.           Din compoziția obținută se modelează chiftelute, care se trec prin făină și se rumenesc în uleiul încins. Se scot pe prosoape absorbante pentru a îndepărta excesul de grăsime.

 Sper sa va placă,

 Poftă bună!

  



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vibrația hainelor

Tablouri diverse

Bucatarie - FRENCH TOAST