Oua umplute


 Oua umplute cu pastă de pește

Avem nevoie de:

4 oua fierte ( tăiate în jumatati)

1 conservă  de pește în ulei (se scurge uleiul și se mărunțește)

50 gr unt

3 fire de mărar proaspăt (tocat mărunt)

1 linguriță zeamă de lămâie 

1 castravete acru

1 gogoșar acru

Sare, piper ( după gust)

Se pun gălbenușurile  într-un  castron și se amesteca cu pestele, untul, zeama de lămâie, mărarul, sarea și piperul până rezulta o pastă omogenă cu care se umplu albușurile.

Se așează jumătățile de ou umplute pe un platou, orandu-se cu castravete, gogoșar și putin mărar.

Se servesc cu rinichii proaspete.

Puteți  folosi pasta și pe feliuțe de franzela. 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vibrația hainelor

Tablouri diverse

Bucatarie - FRENCH TOAST