Bucatarie

 Tăieței cu ficăței de pasare 

Este nevoie de:

400 g tăieței 

250 g ficăței de pasare 

3 roșii 

 50 g unt 

 50 g parmezan 

1oo g smântână 

1 legătură de pătrunjel 

2 căței de usturoi 

Sare, piper 


 Procedam astfel:

* Se curăța ficățeii și  se taie în bucățele. Roșiile se spala,  se decojesc, se scot semințele și se taie cubulețe mici. Pătrunjelul se spala și se toacă. Se mai păstrează 1- 2 linguri de pătrunjel tocat.

* Se fierb tăiețeii în apă cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

 * Se încinge untul într-o tigaie, se adaugă cățeii de usturoi și ficățeii care se prăjesc cca 6- 7 minute. Se adaugă roșiile,  patrunjelul și se mai călesc ușor câteva minutele. Se adaugă smântâna se condimentează după gust cu sare și piper.

* Se scurg tăiețeii, se așează pe farfurie și se servesc cu ficățeii, fulgii de parmezan și cele doua linguri de pătrunjel.

     Rezulta 4 porții




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vibrația hainelor

Tablouri diverse

Bucatarie - FRENCH TOAST