Bucatarie
Tăieței cu ficăței de pasare
Este nevoie de:
400 g tăieței
250 g ficăței de pasare
3 roșii
50 g unt
50 g parmezan
1oo g smântână
1 legătură de pătrunjel
2 căței de usturoi
Sare, piper
Procedam astfel:
* Se curăța ficățeii și se taie în bucățele. Roșiile se spala, se decojesc, se scot semințele și se taie cubulețe mici. Pătrunjelul se spala și se toacă. Se mai păstrează 1- 2 linguri de pătrunjel tocat.
* Se fierb tăiețeii în apă cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
* Se încinge untul într-o tigaie, se adaugă cățeii de usturoi și ficățeii care se prăjesc cca 6- 7 minute. Se adaugă roșiile, patrunjelul și se mai călesc ușor câteva minutele. Se adaugă smântâna se condimentează după gust cu sare și piper.
* Se scurg tăiețeii, se așează pe farfurie și se servesc cu ficățeii, fulgii de parmezan și cele doua linguri de pătrunjel.
Rezulta 4 porții
Comentarii
Trimiteți un comentariu