Aperitiv cu brânză si cascaval


Aperitiv rapid cu brânză și cașcaval

1. Avem nevoie pentru crema de brânză de:

6 linguri de brânză rasă 
2 linguri de cașcaval ras
1 bucățică de unt ( 25 g)                          
1 cubuleț de brânză topita sau puțină smântână    
  •   mărar proaspăt sau puțin ceapă rasă (dacă doriți)
2. Pentru umplut:
    4 bucati de ardei gras colorat

3. Pentru ornat:
    2 linguri de cașcaval ras 
    3 roșii chery
    1 castravete, cateva măsline  etc:
     
    Toate ingredientele de la punctul 1, se amestecă până rezulta o pastă omogenă.

    Ardeii se spală, se șterg și se taie în sferturi. Se umplu cu pasta de brânză și se trec prin cașcavalul ras.
 
    Se pun ardeii pe un platou sau o farfurie și se ornează după imaginație.

       Poftă bună!
     




 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vibrația hainelor

Tablouri diverse

Bucatarie - FRENCH TOAST