Rețetă simplă
Mancărică de cartofi Cartofii conțin aproximativ 75% apă, 2% proteine, 19,5% zaharuri ( hidrați de carbon), 1% celuloză, 0,2% grăsimi, 0,9% substanțe minerale, 1,4% alte substanțe. Ei conțin de asemenea vitaminele A, B complex și C, fier, magneziu și potasiu. Cartofii se pot prepara în diferite moduri, fie singuri, fie împreună cu alte legume, cu carne, brânză sau smântână, unt, lapte, etc. O rețetă simplă, cu puține ingrediente. Este o mâncare ușor de făcut, timp scurt de preparare, gustoasă și sățioasă. Ingrediente: 6 cartofi potriviți 200 gr kaizer 1 morcov 2 cepe 1 ardei gras 1 sfert de țelină ( mărime mijlocie) 1 legătură de verdeață proaspătă ( pătrunjel sau mărar) Sare sau vegeta Ulei Condimente după gust ( piper, boia, turmenic, usturoi, 1 lingura cu pastă de tomate, etc.) 1. Se spală și se curăță toate legumele, apoi cartofii se taie cubulețe. Morcovul, ceapa, ardeiul și țelina se taie mărunt. Verdeața se spală și se taie mărunt. 2. Într-o tigaie, se pun