Salutare dragilor, să aveți viața ca o primăvară însorită, să vorbiți cu sufletul și să zâmbiți cu inima! Atunci când oferiți un cadou, în care ati pus suflet, veți simți mulțumirea lăuntrică de a dărui. Din materiale puțin costisitoare, cu imaginație și minimă îndemânare puteți crea mici cadouri cu care, să îi încântați pe cei dragi. Eu, am încercat și vreau să le împărtășesc cu voi.....
Postări
Prăjitura - Lina
- Solicitați un link
- Alte aplicații
Prăjitura Lina Este o prăjitură simplă și gustoasă și este indicată pentru persoanele începătoare. Prin coacere, miroase bine în bucătărie și astfel îi primim pe cei dragi, cu ceva gustos de sărbători. Are ingrediente puține, este ușor de făcut, nu este costisitoare. Se păstrează proaspătă și o săptămână. Ingrediente : 1 ou, 13 linguri făină, 1 pahar de nuci sau alune macinate, 1 cană cu zahar, 1 cană cu lapte, 6 linguri ulei, 6 linguri gem, 1 lingură griș, 1 linguriță cacao, esență de rom, câteva stafide înmuiate, 2 lingurițe rase de bicarbonat alimentar stinse în oțet și un pliculeț de zahăr vanilat. Preparare : Se freacă oul cu zaharul și uleiul, pus lingură cu lingură, se adaugă laptele, făina, zahărul vanilat, bicarbonatul (stins în oțet), cacaua, grișul, gemul, nucile, stafidele, esența și se amestecă bine. Compozita se toarnă în tavă unsă și tapetată cu făină și se coace la foc potrivit. Când prăjitură este gata se pune peste ea, următoarea glazură :
Globulețe zâmbărețe
- Solicitați un link
- Alte aplicații
O mică vază dintr-un dovlecel uscat Cine ar fi crezut că acești dovleceii pot deveni globulețe fermecătoare? Printr-un proces de uscare atentă, curățare meticuloasă, pictură delicată și lăcuire acești dovlecei prind o nouă viață. Fiecare globuleț are un farmec aparte, transformat cu migală într-o decorațiune unică, care păstrează amintirea iernii și bucuria tradiției. Perfecte pentru a aduce un strop de originalitate în decorul casei sau pentru a deveni un dar cu adevărat special, pentru o persoană dragă, aceste globuri sunt mici minuni lucrate cu suflet. Sper să vă placă aceste globulețe și să vă inspire.
Importanța gutuilor pentru sănătate
- Solicitați un link
- Alte aplicații
Gutui, cu puf galben ca de pui Gutuile sunt coapte atunci când coaja este de culoare galbenă și au un strat subțire de puf. De obicei, ele se culeg la sfârșitul lunii octombrie și se pot depozita la un loc răcoros. În Grecia Antică, gutuile erau considerate ca fiind fructele zeiței Venus, iar tinerele căsătorite trebuiau să guste din gutui înainte de noaptea nuntii. De asemenea, erau folosite pentru a da o aromă deosebită mâncărurilor, cât și pentru parfumarea încăperilor. În stare proaspătă, gutuia nu se regăsește printre fructele preferate pentru consum, având un gust acru-amărui și coaja tare. Prin preparare, se transformă într-o delicatesă, fie că este folosită la prepararea prăjiturilor sau a mâncărurilor. Pulpa fructelor are proprietăți astringente puternice, gutuile fiind antidiareice - acțiunea taninului pe care-l conțin este atenuată de cea emolientă, datorită mucilagilor. Gutuile sunt recom
Vibrația hainelor
- Solicitați un link
- Alte aplicații
Frecvența țesăturilor În anul 2003, medicul Heidi Yellen, a efectuat un studiu asupra frecventelor țesăturilor. El a explicat și procesul acestui studiu: frecvența țesăturilor a fost determinată de către tehnicianul Ivanne Farr, care a folosit un instrument digital, numit mașina Ag - Environ, proiectat de un profesor pensionar din Taxas. Cu ajutorul acestui instrument, se putea analiza frecventele de semnătuă ale produselor agricole, care îi ajutau pe fermieri, să determine momentul potrivit pentru plantare sau recoltare. Datorită acestui instrument, măsurătorile de frecvență au fost făcute în angstromi și prescurtat (m). Potrivit mașinii Ag - Environ, corpul uman are o frecvență de semnătuă între 70 și 100 angstromi, iar la persoanele cu boli coboară sub 50. Premisa doctorului Yellen a fost, că orice țesătură care are o frecvență mai mare decât aceasta este benefică pentru oameni, iar orice țesătură frecvență mai mică este dăunătoare. Din măsurătorile ef